Світлова рекламна вивіска: бути чи не бути

Світлова рекламна вивіска

Чи не виникала у вас думка, прикрасити фасадну частину вашого закладу так, щоби люди з інших країн приїзджали до вас, аби зайти до вашого закладу, заради яскравих спогадів, про які згадуєш з посмішкою.

Вивіска — це вулична візитна картка підприємця. Основне завдання рекламних вивісок — максимально проінформувати потенційного клієнта і переконати його завітати до закладу. Від дизайну і якості виготовлення зовнішньої реклами залежить престиж і впізнаваність закладу. Вивіски в цілому можна розділити на світлові, несвітлові та комбіновані.

Де використовувати світлову рекламу?

Світлова реклама використовується там, де у темний час доби вирує життя. Це стосується усіх закладів кафе та ресторанів, розважальних установ, якщо надлишкове світло не порушує загальну архітектурну композицію будівлі. Світлодіодна реклама обов`язково встановлюється у якості дахової установки на ТРЦ та великі підприємства. Світлодіодні вивіски та об`ємні букви, лайтбокси — незмінна частина фасаду аптеки, магазину 24/7, СТО та АЗС, автомийки, супермаркету, банку, стоматології, салону краси, ветеринарної клініки та установ негайного реагування. Особлива увага приділяється світловим рекламним знакам для автосалону, автосервісу, та отелям за межами міста.

viveska_bukvy_na_kozyrke

З чого роблять світлодіодну рекламу?

Світлова реклама виготовляється із використанням світлопроникних матеріалів — акрилу, спеціальної банерної тканини Backlit, плівки Oracal 8500 і т.д. – та світлодіодного оснащення (модулі, пікселі, стрічка, лампи, неон; блоки живлення та прилади керування). Світлодіодна реклама безпечна та яскрава. Середній термін роботи вуличної вивіски — 4 роки. Потім профілактично можна провести заміну світлотехніки.

Вулична реклама вважається ефективною, але мають бути дотримані правила її використання. За останні роки міста України та Київ змінюють рекламне вбрання вулиць, надаючи перевагу лаконічному дизайну. Багато підприємців замовляють еко вивіски та у стилі ретро, щоб зберегти історичний вигляд міста та, особливо, його центральної частини.

Комплексне оформлення з навісом власне виробництво

Несвітлова реклама завжди актуальна!

Несвітлова реклама доповнює світлову. Вуличні вивіски зустрічаються у бізнес-кварталах та у паркових зонах. Несвітлові вивіски ідеально пасують будівлям історичного центру міста, не перевантажуючи світлом старовинні вулиці.

Гайда прикрашати наші вулиці

Міста України – дуже мальовничі та самобутні. Не світлова вулична вивіска вказує напрямок або розміщення закладу,  та гармонійно виглядає на місцевісті та в архітектурній особливості будівлі. Для того, щоб привернути увагу до свого закладу, можна встановити додаткове освітлення у вигляді настінних світильників або вуличних ліхтарів. Також прикрасити фасад гірляндами з лампочками теплих приємних кольорів та доповнити фасад композицією із горщиками живих квітів.

Вивіска для гастробара Порк

Інтер’єрні вивіски завдяки якісним матеріалам та високоточному обладнанню можна зробити вишуканими і стильними. Верх майстерності — тонкі написи (плоскі букви)Ту саму технологію фігурної різки використовують коли вироляють гравіровані скляні вивіски.

logotip_viveska_kompanii

Комбіновані вивіски - як створити

Комбіновані вивіски: несвітлові елементи поєднані із світловими в одному виробі для оригінальності та акцентування уваги. Попитом користуються інтер’єрні вивіски із додаванням штучного каменю, деревини, зеленого моху, паєток, стразів. Вивіска із світловими буквами для реклами в обрамленні паєток, світловий логотип на дерев’яній основі із лампочками та підсвіченими літерами. Так звані зелені вивіски — комбінація світлодіодного напису чи світлових букв та штучної зелені.

ulichnaja_viveska
Саме комбіновані вивіски вирішують найчисленніші дизайнерські задуми та побажання замовників.
Будемо раді допомогти вам обрати саме ту вивіску! Наш профіль у Google-Business. Щоб отримати додаткову інформацію чи замовити вивіску, телефонуйте за номерами: (067) 737-98-48 (є Viber),(095) 655-03-85.